Sony draadloze oordopjes / oortjes kopen

[ez-toc]

Waar vind je de beste Sony oortjes of draadloze oortjes? Of kan je niet kiezen tussen de verschillende modellen van Sony. Dan ben je hier aan het juiste adres om prijzen te bekijken en te vergelijken van jouw favoriete merk, Sony. De Sony bluetooth oortjes beschikken allemaal over een heel goede geluidskwaliteit, comfort, technologie en sommige modellen hebben wireless noise cancelling technologie waarmee je je volledig van de buitenwereld kan afsluiten.

Sony werd net na de 2de wereldoorlog opgericht in 1947 in Japan. En is de op één na oudste elektronicafabrikant ter wereld. Sony staat van in het beging bekend om zijn uitvindingen en zijn enorm goede kwaliteit en heeft steeds een voorliefde voor alles wat met audio te maken heeft.

Sony LinkBuds S Zwart

€ 148
Met de Sony LinkBuds S geniet je van je favoriete nummers, zelfs in de meest rumoerige ruimtes. Deze compacte volledig draadloze in ear oordopjes beschikken over noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid wordt gedempt. Zo zet je het volume niet onnodig harder om je muziek goed te horen. Met de Sony Headphones Connect app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer. Hierdoor luister je naar een gepersonaliseerd geluid. Begint iemand een gesprek met je terwijl je muziek luistert? Wanneer je start met praten, pauzeert de muziek en wordt omgevingsgeluid versterkt. Dankzij de Precise Voice Pickup-technologie ben je bij ieder telefoongesprek goed te verstaan. Activeer de firmware-update om gebruik te maken van Multipoint-verbinding. Hiermee verbind je 2 bluetooth apparaten aan de oordopjes.
Bekijk op bol Bekijk op coolblue Bekijk op mediamarkt

Merk

Pluspunten

 • Meest compact en lichtgewichte oordopjes van Sony
 • Helder en ruisvrij bellen dankzij de verbeterde noise cancelling
 • 20 uur batterijduur met oplaadcase

Minpunten

 • Door compacte vorm makkelijk kwijt te raken

Sony WF-1000XM4

€ 259
De Sony WF-1000X zijn slimme en adaptieve in-ear oortjes die je een heel fijn gevoel geven. Door zijn slimme manier van luisteren, detecteren deze automatisch wat je aan het doen bent. Op deze manier wordt het geluidsniveau en de geluidskwaliteit automatisch aangepast aan de hand van het omgevingsgeluid. De Sony WF-1000X is verkrijgbaar in het zwart en in het goud. Dankzij de wireless noise cancelling kan je ongestoord genieten van jouw favoriete muziek en dat met de optimale Sony kwaliteit. Deze subtiele oortjes draag je met plezier een hele dag dankzij zijn compact en minimalistisch design. Hoeveel kost de Sony WF-1000X en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.
Bekijk op bol Bekijk op coolblue Bekijk op mediamarkt

Merk

Pluspunten

 • Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
 • Personaliseer de geluidsweergave via een equalizer.
 • Automatisch aan je laatst verbonden afspeelapparaat.

Minpunten

 • De oordopjes zijn waterbestendig en niet waterdicht, waardoor je ze niet schoonmaakt onder de lopende kraan.

Sony WF-C700N – Draadloze oordopjes met Noise Cancelling

€ 99
De WF-C700N zijn Sony’s lichtste oordopjes met Noise Cancelling tot nu toe en bereiken daardoor een nieuw niveau van comfort. Ze zijn niet alleen heel licht, maar ook compact. Door het verbeterde ontwerp en vorm, zitten deze oordopjes heel comfortabel en tegelijkertijd heel stevig in je oren. Hierdoor kan je uren blijven luisteren.
Bekijk op bol Bekijk op coolblue Bekijk op mediamarkt

Merk

Pluspunten

 • Helemaal opgaan in je muziek door Noise Cancelling
 • Blijven Luisteren dankzij Supersnel Laden
 • Kraakhelder Geluid

Minpunten

 • Beperkte batterij duur