Sony draadloze oordopjes / oortjes kopen

Waar vind je de beste Sony oortjes of draadloze oortjes? Of kan je niet kiezen tussen de verschillende modellen van Sony. Dan ben je hier aan het juiste adres om prijzen te bekijken en te vergelijken van jouw favoriete merk, Sony. De Sony bluetooth oortjes beschikken allemaal over een heel goede geluidskwaliteit, comfort, technologie en sommige modellen hebben wireless noise cancelling technologie waarmee je je volledig van de buitenwereld kan afsluiten.

Bekijk prijzen en promoties bij onderstaande aanbieders

Sony werd net na de 2de wereldoorlog opgericht in 1947 in Japan. En is de op één na oudste elektronicafabrikant ter wereld. Sony staat van in het beging bekend om zijn uitvindingen en zijn enorm goede kwaliteit en heeft steeds een voorliefde voor alles wat met audio te maken heeft.

Sony WF-1000X

De Sony WF-1000X zijn slimme en adaptieve in-ear oortjes die je een heel fijn gevoel geven. Door zijn slimme manier van luisteren, detecteren deze automatisch wat je aan het doen bent. Op deze manier wordt het geluidsniveau en de geluidskwaliteit automatisch aangepast aan de hand van het omgevingsgeluid. De Sony WF-1000X is verkrijgbaar in het zwart en in het goud. Dankzij de wireless noise cancelling kan je ongestoord genieten van jouw favoriete muziek en dat met de optimale Sony kwaliteit. Deze subtiele oortjes draag je met plezier een hele dag dankzij zijn compact en minimalistisch design. Hoeveel kost de Sony WF-1000X en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Sony WF-1000X
Bekijk prijzen en reviews voor de Sony WF-1000X bij volgende webshops
 

Sony WF-SP900 Sport

Zoek je oortjes van Sony om te sporten? Dan zijn deze Sony WF-SP900 Sport die je tijdens het rennen of zelfs in het zwembad of de zee kan gebruiken je ideale match. Deze oordopjes, die volledig draadloos zijn, en met 4 GB interne opslag kan je overal waar je maar wil luisteren naar je favoriete muziek. De Sony WF-SP900 Sport oortjes zijn waterbestendig (ook in zout water) en stofbestendig (IP65/IP68), je kan er zelfs tot maar liefst 2m diep mee onderwater gaan!  Een dubbele tik aan de linkerkant van de oordopjes zet het volume zachter en met een dubbele tik aan de rechterkant zet je het volume harder. Druk één keer om de omgevingsgeluidsmodus in of uit te schakelen. Met de rechterknop kan je muziek afspelen en pauzeren naar het volgende nummer gaan, terugspoelen, gesprekken aannemen en telefoneren. De batterijduur van deze Sony WF-SP900 Sport is ongeveer 12 uur, maar met de bijgeleverde cradle kan je tot 21uur bijladen. De WF-SP900 Sport is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Roze, Geel, Wit en zwart. Hoeveel kost de Sony WF-SP900 Sport en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Sony WF-SP900
Bekijk prijzen en reviews voor de Sony WF-SP900 Sport bij volgende webshops
 

Sony WF-SP700N

Muziek zonder belemmeringen, dat is de Sony WF-SP700N/ Haal het uiterste uit jouw work-out of sportprestatie met de volledig draadloze Sony WF-SP700N oortjes. Deze zijn uitgerust met noise cancelling zodat je je niet afgeleid wordt door omgevingsgeluiden. Zo blijf je steeds je focus behouden. Dankzij de EXTRA BASS-technologie geniet je van nog betere beats en geluidsprestaties om een hele dag muziek te beluisteren. Met een volledig opgeladen batterij kan je ongeveer drie uur onafgebroken luisteren. De compacte oplaad cradle houdt jouw oordopjes op zijn plaats en biedt nog eens 2 keer 3 uur luisterplezier. De WF-SP700N is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Roze, Geel, Wit en zwart. Hoeveel kost de Sony WF-SP700N en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Sony WF-SP700N
Bekijk prijzen en reviews voor de Sony WF-SP700N bij volgende webshops
 

Sony WI-SP600N

Trainen en sporten zonder draden die in je weg zitten. De Sony WI-SP600N oortjes hebben een licht design, zijn veilig en discreet. Je kan deze perfect gebruiken voor al je extreme sporten of gewoon onderweg zonder angst deze te verliezen dankzij de nekband. Met de omgevingsgeluidsmodus ben je in staat om je muziek te luisteren maar toch blijf je op de hoogte van alles wat er om en rond jou gebeurt. Wil je toch liever geen afleiding en met volledige focus verder, dan kan je gebruik maken van de ingebouwde noise cancelling technologie. Geniet van je favoriete nummers met de beste geluidskwaliteit en of luister naar de stem van je trainingsmaatje en blijf je bewust van alles wat er rond jou aan de hand is en dat met een batterijduur van maar liefst 6 uur. De WI-SP600N is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Roze, Geel, Wit en zwart. Hoeveel kost de de Sony WI-SP600N en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Sony WI-SP600N
Bekijk prijzen en reviews voor de Sony WI-SP600N bij volgende webshops
 

Sony WI-1000X met Wireless Noise Cancelling

Geniet altijd en overal van jouw geliefkoosde muziek met de Sony WI-1000X die gebouwd is om mee onderweg te zijn. Van het beste geluid tot het aangename draagcomfort. Noise cancelling die zich aanpast aan zijn omgeving, zelfs op grote hoogte zoals in vliegtuigen. Slimme functies geoptimaliseerd hi-res audio met een gereduceerde vervorming. Het consistent vermogen voor diepe bastonen en heldere middentonen zonder kwaliteitsverlies zorgt steevast voor vele uren luisterplezier. Krijg je een telefoontje? Dan ontvang je een trilmelding. De WI-1000X is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: Goud en zwart. Hoeveel kost de Sony WI-1000X met Wireless Noise Cancelling en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

WI-1000X-
Bekijk prijzen en reviews voor de Sony WI-1000X bij volgende webshops