Bij Decathlon kan je draadloze oortjes vinden om muziek te luisteren bij het sporten of je workout. Het leuke aan Decathlon is dat je deze bluetooth oortjes kan gaan bekijken in één van hun vele vestigingen. Met de gratis click & collect kan je de oortjes online bestellen en gewoon gaan afhalen in de dichtstbijzijnde winkel. Of, je laat de oortjes gewoon gratis bij je thuis of op het werk leveren.

Draadloze oortjes om te sporten

Om te sporten heb je vooral oortjes nodig die goed op zijn plaats blijven zitten tijdens je activiteiten. Daarvoor kan je kiezen voor oortjes met een nekband of oortjes met oorclip. Beide zijn heel resistent tegen verlies. Wat bij sport oortjes eveneens belangrijk is, is dat deze zweetbestendig zijn. Bij Decathlon vind je niet alleen oortjes die zweetbestendig zijn, maar ook draadloze oortjes die waterbestendig zijn en waarmee je de regen kan trotseren. Dat kan best nodig zijn als je in alle weersomstandigheden wil presteren.

iPhone of Android

Draadloze oortjes bij Decathlon kan je zowel gebruiken op een iPhone als op een Android toestel zoals bv. een Samsung Galaxy of Huawei. Om te connecteren maakt deze gebruik van een bluetooth verbinding waardoor je zowel muziek kan luisteren als kan telefoneren via de ingebouwde microfoon.

Decathlon verkoopt op haar website kwalitatieve draadloze oortjes. Bekijk zeker de deals, kortingen en promoties. Zo kan je kiezen uit volgende merken:

  • Kalenji
  • Plantronics

Waarom voor Decathlon?

Gratis levering
Gratis click & collect
Omruilen 365 dagen
Veilig online betalen
Heel goede klantenservice