Of je nu zoekt naar draadloze oortjes met nekband, oorhaak of oorclip. Of zoek je goedkope bluetooth oortjes om naar hartelust muziek te luisteren. Bij Coolblue vind je het allemaal. Coolblue heeft zowat het grootste assortiment aan draadloze oordopjes van goedkoop tot de beste geluidskwaliteit. En het leuke is dat het de volgende werkdag geleverd is. Daarom kan je best je draadloze oortjes bij Coolblue kopen.

Bluetooth oortjes Android of iPhone

Draadloze bluetooth oordopjes bij Coolblue koop je niet zomaar, daar heb je even over nagedacht. Uiteraard begint het kiezen en het vergelijken bij jouw smartphone om je favoriete muziek te beluisteren. Sommige oortjes voor Android, zoals bijvoorbeeld een toestel van Samsung of Huawei hebben andere functies dan bluetooth oortjes voor een iPhone. Bij deze keuze helpt coolblue jouw dankzij de keuzewijzer.

Oortjes van Apple bij Coolblue

De Airpods van Apple zijn van heel goede kwaliteit en speciaal ontworpen om te werken op Apple toestellen zoals een iPhone of een iPad. Je vindt deze oortjes steeds op voorraad en uiteraard aan de beste prijs. Wat je niet mag vergeten is dat je er nog een fantastische service bovenop krijgt. Vergeet niet dat deze Apple Airpods draadloze oortjes voor iPhone zijn. En niet zozeer voor Android. Als je deze oortjes op een Android toestel gaat configureren zullen de oortjes maar gedeeltelijk werken en vallen er belangrijke functies weg. Daarom is het belangrijk te vergelijken om te zien of je draadloze oortjes wel voor jouw toestel gemaakt zijn.

Draadloze oortjes om te sporten

Als je wil sporten dan kan je afhankelijk van de intensiteit of de hoeveelheid sport je keuze voor draadloze oortjes aanpassen. Je zoektocht voor de juiste bluetooth sport oortjes start bij Coolblue. Het assortiment is enorm en je kan direct de verschillen vergelijken. Voor je draadloze oortjes om te sporten, één adres en dat is Coolblue.

Draadloze oordopjes als beste getest

Met de keuzewijzer van Coolblue kan je ook zien welke oordopjes als beste getest zijn. Dit gaat dan over draagcomfort, geluidskwaliteit, batterijduur enzovoort. Als beste getest is niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste. Volgende merken werden volgens Coolblue als beste getest: Bose, Fresh ‘n Rebel, Sennheiser, Sony

Alle topmerken op een rijtje

Je zal zeker de merken zoals Beats, Jabra, Jaybird, Samsung, Apple, JBL, Sennheiser terugvinden op de website van Coolblue. Ook draadloze oortjes van Bose vind je in de webshop. Op de deze webshop jouw oortjes kopen, dat is kopen met garantie. Vergeet niet dat men bij Coolblue en heel mooie klantenservice heeft.

Top 10 meest verkochte bluetooth oortjes bij Coolblue:

  • Apple Airpods
  • JBL Free
  • JBL Tune
  • Jaybird freedom Special edition
  • Beats Powerbeats 3
  • Jabra Elite 65t
  • Bose SoundSport Free wireless
  • Sennheiser Momentum True Wireless
  • Aftershokz Trekz Air
  • SkullCandy Method

Waarom voor je draadloze oortjes Coolblue kiezen?

Héél groot aanbod
Voor 23u59 besteld, morgen in huis
Ook levering op zondag
Gratis terugsturen
Heel goede klantenservice
Alles voor een glimlach