Beats by Dre draadloze oordopjes / oortjes kopen

[ez-toc]

Met de Beats by Dre draadloze oortjes kan je overal genieten van jouw favoriete muziek en dat met een enorm kwalitatieve geluidskwaliteit. Wil je Beats by Dre kopen? Dan ben je hier op de juiste plaats voor jou aankoop. Hier kan je onze reviews lezen en ook bekijken waar je deze kan kopen. Beats by Dré heeft ook heel goede hoofdtelefoons in het gamma, maar hier bespreken we enkel de draadloze oordopjes van Dre. De draadloze oortjes van Dre met noise cancelling zijn gewoon de max!

Beats by Dre werd in. 2006 opgericht de door de immens bekende rapper Dr. Dre. In 2014 nam Apple dit volledig over. Uiteraard werken deze oortjes dan ook perfect samen met alle Apple producten. De oortjes van Dre staan bekend om zijn superieure kwaliteit en mooie baslijnen. Ze zijn de ideale oortjes voor sporters en ook voor de muziekexperts onder ons. Kwalitatieve oortjes voor alle muziekstijlen, luisteren naar je muziek zonder dat er kabels in de weg zitten.

Beats EP - On-ear koptelefoon

€ 59
Beats by Dr. Dre Beats EP. Type product: Headset, Draagwijze: Hoofdband, Aanbevolen gebruik: Calls/Music. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Positie speakers koptelefoon: Supraaural. Microfoontype: In lijn. Aantal producten inbegrepen: 1 stuk(s), Merkcompatibiliteit: Apple
Bekijk op bol

Merk

Pluspunten

  • Comfort
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Matige kwaliteit
  • Kwetsbaar