Beats by Dre draadloze oordopjes / oortjes kopen

Met de Beats by Dre draadloze oortjes kan je overal genieten van jouw favoriete muziek en dat met een enorm kwalitatieve geluidskwaliteit. Wil je Beats by Dre kopen? Dan ben je hier op de juiste plaats voor jou aankoop. Hier kan je onze reviews lezen en ook bekijken waar je deze kan kopen. Beats by Dré heeft ook heel goede hoofdtelefoons in het gamma, maar hier bespreken we enkel de draadloze oordopjes van Dre. De draadloze oortjes van Dre met noise cancelling zijn gewoon de max!

Bekijk prijzen en promoties bij onderstaande aanbieders

Beats by Dre werd in. 2006 opgericht de door de immens bekende rapper Dr. Dre. In 2014 nam Apple dit volledig over. Uiteraard werken deze oortjes dan ook perfect samen met alle Apple producten. De oortjes van Dre staan bekend om zijn superieure kwaliteit en mooie baslijnen. Ze zijn de ideale oortjes voor sporters en ook voor de muziekexperts onder ons. Kwalitatieve oortjes voor alle muziekstijlen, luisteren naar je muziek zonder dat er kabels in de weg zitten.

Powerbeats PRO by Dre

Je wil draadloze oortjes die perfect zijn voor de stevigste sporten en work-outs. De nieuwe oortjes van Beats, de Powerbeats PRO zijn dan ook speciaal gemaakt en ontwerpen voor de zwaarste inspanningen en dat, volledig draadloos. Daarbovenop staan de Powerbeats PRO van Dre gewoonweg garant voor ongelofelijk kwalitatief, haarscherp, gebalanceerd geluid dat door zijn ruisonderdrukking en dynamisch bereik voor het ultieme luisterplezier zorgt.
Dankzij de Apple A1 chip blijf je ook onderweg volledig geconnecteerd dankzij zijn snellere maar vooral stabielere draadloze verbinding. De batterijduur van de Powerbeats PRO bedraagt maar liefst 9 uur zonder onderbreking. Met de oplaadcase kan je met je oortjes tot 24 uur je favoriete muziek afspelen. Als de batterij leeg of bijna leeg is, kan je deze met de “Fast Fuel” functie in 5 minuten opladen, 5 minuten opladen bezorgt je 1,5 uur afspeel plezier. De kleuren waarin de Powerbeats PRO verkrijgbaar is, zijn: Zwart, ivoorwit, marineblauw en mosgroen. Hoeveel kost de Beats by Dre Powerbeats PRO en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Powerbeats PRO by Dre 2019
Bekijk prijzen en reviews voor de Powerbeats PRO bij volgende webshops
 

Beats Powerbeats 3 Wireless

De Beats Powerbeats3 Wireless-oortjes zijn ideaal voor elke die hard training en uitdaging. Met een batterijduur van 12 uur, die je ook nog eens binnen de 5 minuten kan opladen kan je gewoonweg een hele dag zonder stoppen, knallen. De perfecte draadloze oortjes voor elke work-out. De Beats Powerbeats 3 Wireless zijn zweet en waterbestendig. Dankzij de W1-chip van Apple heb je de een perfecte configuratie en kan je naadloos verschillende apparaten koppelen. De geluidskwaliteit van Beats Powerbeats 3 Wireless is optimaal met een heel mooie en stevige bas met groot bereik en dynamische hoge tonen dankzij de dual-driver-akoestiek. De kleuren waarin de Beats Powerbeats 3 Wireless verkrijgbaar zijn: Zwart, wit en rood-zwart. Hoeveel kost de Beats Powerbeats 3 Wireless en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Beats Powerbeats 3 Wireless
Bekijk prijzen en reviews voor de Beats Powerbeats 3 Wireless bij volgende webshops
 

BeatsX By Dre

Draadloze oortjes die gewoonweg het perfecte gezelschap voor je zijn een hele dag lang. De BeatsX by Dre veranderen de manier waarop je naar je muziek luistert door de W1-Apple technologie die ervoor zorgt dat je alles vlot werkt. Schakelen tussen toestellen, de perfecte synchronisatie van muziek in beide oren. De batterijduur van de BeatsX is 8 uur, maar dankzij de Fats fuel technologie kan je deze héél snel terug opladen. Zo kan je een hele dag verder.
De BeatsX draadloze oortjes zijn voorzien van een flex-form nekband die zorgt voor de perfecte en unieke pasvorm. De verschillende soorten oorkussentjes zorgen ervoor dat je het perfecte draagcomfort zal hebben. De BeatsX by Dre zijn verkrijg in twee kleuren: Zwart en satijnzilver. Hoeveel kost de BeatsX by Dre en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Bekijk prijzen en reviews voor de BeatsX bij volgende webshops
 

Draadloze hoofdtelefoons van Beats by Dre

Zoek je een betaalbare en kwalitatieve draadloze hoofdtelefoon van Beats by Dre? De beste draadloze hoofdtelefoons Beats by Dre zijn: de Beats Studio, de Beats Solo en de Beats EP. Al deze modellen staan garant voor een enorm kwalitatieve luisterervaring en een batterijduur van meer dan 12 uur. Waar je draadloze hoofdtelefoons van Beats by Dre kan kopen en dat in aanbieding, met korting of in promotie. Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Beats Studio3 Wireless
Bekijk prijzen en reviews voor Draadloze hoofdtelefoons van Beats by Dre bij volgende webshops