Bose draadloze oordopjes / oortjes kopen

[ez-toc]

Bose klinkt letterlijk en figuurlijk als muziek in je oren. De draadloze bluetooth oordopjes van Bose zijn van enorm hoogstaande kwaliteit. Bose is dan ook jaar en dag een topper als het aankomt op het maken van premium geluidskwaliteit voor headsets, speakers en draadloze oortjes. Wij zochten de beste en voordeligste draadloze oordopjes en headsets van Bose uit. Wil je elke dag perfect geluid in je oren als je gaat sporten, werken of zelfs als je wil ontspannen? Dan bekijk je best alle Bose draadloze oortjes bij onderstaande aanbieders. Er zijn steeds promoties en aanbiedingen te vinden. Bekijk prijzen en vergelijk.

Bose is een Amerikaans bedrijf dat in 1964 opgericht werd door “Amar Bose” omdat hij ontevreden was over de geluidskwaliteit van een geluidssysteem dat hij ooit kochte. Hij besloot hier iets aan te doen. Zoveel jaren later is Bose enorm gekend door zijn hoogstaande kwalitatieve geluidskwaliteit in draadloze oortjes, headsets en draadloze luidsprekers. Bekijk prijzen en promoties bij onderstaande aanbieders.

Bose QuietComfort Earbuds Zwart

€ 204
De Bose QuietComfort Earbuds zijn de eerste oordopjes in de QuietComfort lijn van Bose. De oordopjes beschikken over noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid wordt gedempt. Zo hoor je buiten en in het openbaar vervoer meer van je muziek en minder van je storende omgeving. Heb je noise cancelling ingeschakeld en ga je een gesprek aan met iemand? Wanneer je een oordopje uit je oren haalt, gaat de muziek automatisch op pauze. Op een volle lading luister je 6 uur naar muziek. Wanneer de batterij leeg is, laad je ze op in de oplaadcase. Na 15 minuten opladen, luister je weer 2 uur naar muziek. De oplaadcase laad je op via de meegeleverde oplaadkabel of via een draadloze oplader.
Bekijk op bol Bekijk op coolblue Bekijk op mediamarkt

Merk

Pluspunten

 • Helder en krachtig geluid
 • Topklasse noise cancelling

Minpunten

 • Grote oordopjes

Bose QuietComfort 45 - Koptelefoon

€ 262
ICONISCH IN STILTE. COMFORT. EN GELUID. Je merkt het zodra je hem opzet. De zachte oorkussens sluiten je helemaal af. Vervolgens met één beweging zoef – de wereld om je heen verdwijnt. En de muziek begint. De originele noise cancelling-hoofdtelefoon is terug met betere, toonaangevende stilte (en de nieuwe Aware-modus), verrassend lichte materialen voor premium comfort en exclusieve akoestische technologie voor diep, helder geluid. De draadloze Bose QuietComfort® 45 headphones brengt stilte, comfort en geluid perfect in balans.
Bekijk op bol Bekijk op coolblue Bekijk op mediamarkt

Merk

Pluspunten

 • USB-C connectiviteit
 • Draadloos
 • Aanwezigheid van ANC (Active Noise Cancelling)

Minpunten

 • ANC kan alleen worden uitgeschakeld met Awareness Mode

Bose 700 - Draadloze over-ear koptelefoon met Noise Cancelling

€ 296,99
De Bose Noise Cancelling Headphones 700 bieden alles wat je verwacht – plus dingen die je niet voor mogelijk hield. Zeg gewoon ‘Alexa’ om bijna alle inhoud van je telefoon te beheren. Een ongeëvenaard microfoonsysteem hoort je opdrachten met een weergaloze nauwkeurigheid en laat je stem duidelijk klinken — zelfs in lawaaiige omgevingen. Kies uit 11 niveaus van noise cancelling die variëren van het elimineren van omgevingsgeluid tot het zo overtuigend binnenlaten van omgevingsgeluid dat het lijkt alsof je helemaal geen hoofdtelefoon draagt.
Bekijk op bol Bekijk op coolblue Bekijk op mediamarkt

Merk

Pluspunten

 • 11 verschillende niveaus van active noise cancelling
 • Te gebruiken in combinatie met Google Assistent
 • Krachtig microfoonsysteem waardoor je goed verstaanbaar bent

Minpunten

 • Design is niet opvouwbaar. Hierdoor neem je hem lastig mee.
 • Je hebt de 'Bose Connect App' nodig om alle functies te gebruiken