Bose draadloze oordopjes / oortjes kopen

Bose klinkt letterlijk en figuurlijk als muziek in je oren. De draadloze bluetooth oordopjes van Bose zijn van enorm hoogstaande kwaliteit. Bose is dan ook jaar en dag een topper als het aankomt op het maken van premium geluidskwaliteit voor headsets, speakers en draadloze oortjes. Wij zochten de beste en voordeligste draadloze oordopjes en headsets van Bose uit. Wil je elke dag perfect geluid in je oren als je gaat sporten, werken of zelfs als je wil ontspannen? Dan bekijk je best alle Bose draadloze oortjes bij onderstaande aanbieders. Er zijn steeds promoties en aanbiedingen te vinden. Bekijk prijzen en vergelijk.

Bekijk prijzen en promoties bij onderstaande aanbieders

Bose is een Amerikaans bedrijf dat in 1964 opgericht werd door “Amar Bose” omdat hij ontevreden was over de geluidskwaliteit van een geluidssysteem dat hij ooit kochte. Hij besloot hier iets aan te doen. Zoveel jaren later is Bose enorm gekend door zijn hoogstaande kwalitatieve geluidskwaliteit in draadloze oortjes, headsets en draadloze luidsprekers.
Bekijk prijzen en promoties bij onderstaande aanbieders.

Bose SoundSport Free wireless headphones

Genieten van krachtig en helder geluid met een mooie bas, dat zijn de Bose SoundSport Free draadloze oordopjes, de eerste volledig draadloze in-ear oortjes die Bose maakte. De eerste, en direct de beste draadloze oordopjes. Ze zijn dan ook ontworpen om stevig vast te zitten in je oor, maar tegelijkertijd moeten ze ook comfortabel aanvoelen. Deze waterbestendige oortjes, zitten boordevol technologie, zodat je zelfs tijdens de stevigste work-out nog steeds van kwalitatief geluid kan genieten. De batterijduur van de Bose SoundSport Free wireless headphones bedraagt zo een 5 tal uur, doch kan je ze nog eens bijladen met het bijgeleverde etui waardoor je in totaal 10 uur luisterplezier kan beleven. En als je schrik zou hebben om je oortjes te verliezen, geen nood! Met de app vind je de oortjes in geen tijd terug als ze binnen bluetooth bereik zijn. Hoeveel kost de Bose SoundSport Free wireless headphones en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Bose SoundSport Free Wireless
Bekijk prijzen en reviews voor de Bose SoundSport Free wireless headphones bij volgende webshops
 

Bose SoundSport wireless headphones

Sporten vraagt veel van je lichaam, maar ook van je draadloze bluetooth oortjes! Om die reden is het van belang dat je tijdens de stevigste sporten de hevigste uitdagingen aankan. Tijdens het sporten is het belangrijk dat de oortjes blijven zitten en net hiervoor is de Bose Soundsport ontworpen. Door de zachte afdichting en de unieke vorm van de oortips blijven de audioprestaties steeds optimaal. Dankzij de ingebouwde Tile-technologie zal je je oortjes steeds teugvinden met de smartphone app. Geen lastige kabels dankzij Bluetooth en NFC, je wilt een snelle, draadloze verbinding die je met niets tegenhoudt, de SoundSport wireless kunnen moeiteloos aan je Bluetooth-apparaat worden gekoppeld. De batterijduur van de Bose Soundsport bedraagt ongeveer een 6 uur. Hoeveel kost de Bose SoundSport wireless headphones, waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Bose SoundSport wireless headphones
Bekijk prijzen en reviews voor de Bose SoundSport wireless headphones bij volgende webshops
 

Bose noise-masking sleepbuds / slaapoordopjes / slaapoortjes

Bose noise-masking sleepbuds zijn speciaal ontwikkeld voor een goede nachtrust. Deze oortjes gebruik je terwijl je slaapt en geven een zacht tegengeluid dat jezelf kan kiezen. Deze geluiden zijn enorm rustgevend en maskeren storend lawaai. Met Bose Sleepbuds val je veel gemakkelijker in slaap en zorgen ervoor dat je een hele nacht kan door slapen zonder gestoord te worden door externe geluiden. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen. De slaap oortjes zijn gemakkelijk in gebruik: 1) Kies een geluid. 2) Stel een wekker in. 3) Val in slaap met rustgevende geluiden. Simpel. De vooraf opgenomen geluiden in de Bose Sleepbuds zijn geluidsblokkerend ontworpen en verdoezelen alle storende geluiden. De oortips zorgen voor een aangenaam gevoel in je oorschelp en voelen heel comfortable aan. Ze zorgen er tevens ook voor dat het oor goed afgesloten is waardoor zij al passief het geluid blokkeren. Een nadeel aan de Bose Sleepbuds, je kan ze alleen gebruiken om te slapen. Je kan er geen muziek op afspelen of telefoneren. Slaap lekker met de Bose noise-masking Sleepbuds! Hoeveel kosten Bose Sleepbuds en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Bose noise-masking sleepbuds
Bekijk prijzen en reviews voor de Bose noise-masking sleepbuds bij volgende webshops
 

SoundLink around-ear wireless headphones II

Je wil een vrij gevoel terwijl je muziek aan het luisteren bent en je wil niet dat kabels in jou weg zitten. Dan heb je nood aan de hoogstaande prestaties van de SoundLink around-ear wireless headphones II die op elk volume evenwichtig weet te presteren door gebruik te maken van exclusieve Bose technologie. Zelfs gesprekken voeren in eender welke omgeving zorgt voor nog meer draadloze vrijheid. Als je de hele dag muziek aan het luisteren bent, is de kans reëel dat je een telefoontje krijgt. De SoundLink around-ear wireless headphones II is ontwikkeld voor de beste communicatie, zowel voor de beller als voor diegene die opgebeld wordt. En dat kan zelfs door het geavanceerde HD voice systeem in een winderige omgeving. De SoundLink around-ear wireless headphones II heeft een batterijduur van maar liefst 15 uur, het draadloze bereik is ongeveer 9m. Hoeveel kost een SoundLink around-ear wireless headphones II en waar je deze vindt aan de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Bose SoundLink Around-ear wireless II
Bekijk prijzen en reviews voor de SoundLink around-ear wireless headphones II bij volgende webshops
 

QuietComfort 35 wireless headphones II

Jij wil gewoon focus en niet afgeleid worden door lawaai, je wil je nog krachtiger en intenser verdiepen in je werk, muziek of waar je ook mee bezig bent. Dan is de QuietComfort 35 wireless headphones II gewoon de ideale headset dankzij zijn ingebouwde noise cancelling technologie waarbij je dit alles nog beter dan ooit tevoren zal ervaren. Dankzij de Bose app kan je nu doormiddel van Bose Augmented reality gebruik maken van ongeziene contextuele audio. De Bose QuietComfort 35 wireless headphones II meet constant al het geluid om je heen, past zich aan en onderdrukt waar nodig de omgevingsgeluiden. Je kan de noise cancelling instellen op 3 verschillende niveaus zodat je deze beter kan aanpassen aan de juiste omgeving. De batterijduur is maar liefst 20 uur! Is de batterij toch leeg? Dan kan je in 15 minuten opladen voor 2,5 uur luisterplezier. De QuietComfort 35 wireless headphones II is dan ook perfect om je de hele tijd geconcentreerd te houden. Hoeveel kost de QuietComfort 35 wireless headphones II en waar je deze aan de beste prijs en kortingen kan vinden? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Bose QuietComfort 35
Bekijk prijzen en reviews voor de QuietComfort 35 wireless headphones II bij volgende webshops
 

Bose on-ear wireless headphones

Een goede draadloze ervaring begint met kwalitatief en goed geluid. De Bose on-ear wireless headphones zijn op deze manier ontworpen zodat ze voor helder, krachtig en kwalitatief luisterplezier zorgen zodat het geluid van je muziek helemaal tot zijn recht komt. De Bose on-ear wireless headphones is licht en zit comfortabel op je hoofd en om je oren, zo kan je er perfect de hele dag mee doorbrengen. Dankzij de multifunctionele knop aan de rechterzijde van kan je het volume aanpassen, een andere nummer kiezen. De Bose on-ear wireless headphones bezorgt je steeds compromisloze geluidsprestaties en dat met een batterijduur tot 15 uur. Hoeveel kost de Bose on-ear wireless headphones en waar je deze aan de beste prijs en kortingen kan vinden? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Bose On-Ear Wireless
Bekijk prijzen en reviews voor de Bose on-ear wireless headphones bij volgende webshops
 

Bose SoundWear Companion speaker

Overal waar je bent je muziek bij je jou, maar je wil geen hoofdtelefoon opzetten of je afsluiten van de omgeving? Dan Is het een SoundWear Companion speaker wat je nodig hebt. Deze draagbare speaker geeft je het beste van aan headset en het beste van een speaker in één toestel zonder afgesloten te zijn van je omgeving. De SoundWear Companion speaker ligt aangenaam op je schouders en bezorgt je kwalitatieve en zuiver geluid dankzij de waveguide-technologie die voor de optimale prestaties zorgt. De SoundWear Companion speaker heeft een batterijduur van 12 uur. Hoeveel kost de SoundWear Companion speaker en waar je deze aan de beste prijs en kortingen kan vinden? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Bose SoundWear Companion Speaker
Bekijk prijzen en reviews voor de Bose SoundWear Companion speaker bij volgende webshops