Sennheiser draadloze oordopjes / oortjes kopen

Ze zijn klein genoeg om in je broekzak te stoppen. Maar klinken gigantisch goed in je oren. De draadloze bluetooth oordopjes van Sensheiser. Senheisser is dan ook jaar en dag de “Meester” in het kwalitatief overbrengen van geluid in jouw oren. Wij zochten uit waar je de kwalitatieve Sennheisser draadloze oortjes het voordeligst of goedkoop kan kopen. Zoek je draadloze oortjes om te sporten of om gewoon een hele dag naar jouw favoriete muziek te luisteren. Het leuke is dat je deze bij verschillende shops voordelig of zelfs goedkoop kan kopen en morgen al in huis kan hebben. Maar, als je dat liever wil kan je deze ook rechtstreeks bij Sennheiser bestellen.

Bekijk prijzen en promoties bij onderstaande aanbieders

Sennheisser staat steeds garant voor een superieure premium geluidskwaliteit. Reeds in 1945 werd het Duitse bedrijf opgericht. En staat dan ook bekend om zijn “deutsche gründlichkeit”. Dat wil zeggen dat het om hoogstaand en Duits kwalitatief materiaal gaat. Sennheiser wordt dan ook professioneel gebruikt op hoog niveau waar geluid van zeer tot cruciaal belang is. Dan denken we bijvoorbeeld aan de luchtvaart en geluids-opname studio’s. Deze geluidsperfectie kan je dan ook dagdagelijks horen in de draadloze oortjes of de headsets van Sennheiser.

Sennheiser momentum true wireless

Jouw favoriete muziek, waar en wanneer je wil op de meest kwalitatieve manier in je oren. Dankzij de Sennheiser’s Audiophile Driver Technologie hoor je steeds de meest super stereogeluidsprestaties in je oren. Doormiddel van de compatibele Qualcomm apt-X Low Latency technologie zal je steeds de perfecte lipsync horen. De 2-mic noise cancellation zorgt er samen met de transparant hearing voor dat je steeds alles hoort wat er rondom jou gebeurt. Met of zonder muziek.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless (1)
Bekijk prijzen voor Sennheiser momentum true wireless bij volgende webshops
 

Sennheiser momentum Free

De Momentum Free zijn op en top kwaliteits-oordopje tot in de kleinste details. De geluidstunnels in het oor werden op maat gemaakt, en zorgen voor kwalitatieve en dynamische klanken zonder enig verlies in jouw oren. Een krachtige en stevige bas, vocals die heel gedetailleerd zijn, zorgen voor een superieure muziekervaring. De Momentum Free heeft dan ook alles te bieden wat je van premium draadloze oortjes mag verwachten. Hoeveel kost de Sennheiser momentum Free en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Sennheiser momentum Free
Bekijk prijzen en reviews voor Sennheiser momentum Free bij volgende webshops
 

Sennheiser CX SPORT

De draadloze in-ear hoofdtelefoon CX SPORT van Sennheiser combineert sterke prestaties met een hedendaags cool design, om maximaal van het sporten te kunnen genieten. De CX SPORT oortjes van Sennheiser trakteren je bij elke beweging op kwalitatief geluid. Deze draadloze bluetooth oordopjes beschikken dan ook over een transducer die prat gaat op helder en gedetailleerd geluid met een mooie en diepe bas. De CX SPORT kan met twee apparaten tegelijk verbonden worden, terwijl de Bluetooth 4.2, Qualcomm apt-X en apt-X Low Latency garant staan voor draadloos genieten van een compromisloze, onvervalste hifikwaliteit. Hoeveel kost de Sennheiser CX SPORT en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Sennheiser CX SPORT
Bekijk prijzen en reviews voor Sennheiser CX SPORT bij volgende webshops
 

Sennheiser CX 7.00BT In-Ear Wireless

De Sennheiser CX 7.00BT is het verbeterde broertje van de Sennheiser CX 6.00BT die heel succesvol is.
De draadloze bluetooth nekbandhoofdtelefoon CX 7.00BT is één van de gevoeligste maar vooral aangenaamste dingen die je rond je hals kan dragen. Superieur Sennheiser geluid door de ondersteuning voor Qualcomm apt-X. Het slanke, maar vooral robuuste design laat je toe alle uitdagingen van jouw mobiele levensstijl aan te gaan. 100% Sennheisergeluid, 0% kabels de CX 7.00BT zorgt voor een heldere en krachtig klank met een mooie bas. Kortom een typische Sennheiser-kwaliteitsheadset. Hoeveel kost de Sennheiser CX 7.00BT en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Sennheiser CX 7.00BT In-Ear Wireless
Bekijk prijzen en reviews voor Sennheiser CX 7.00BT In-Ear Wireless bij volgende webshops