Bang & Olufsen draadloze oordopjes / oortjes kopen

Waar vind je draadloze oortjes van Bang & Olufsen? Of ben je eerder opzoek naar een goedkope hoofdtelefoon? Je bent hier aan het juiste adres. We bespreken hier de verschillende modellen van Bang & Olufsen? Door deze reviews zal je makkelijker kunnen kiezen of je nu liever in-ear oordopjes wil of liever een over-ear hoofdtelefoon van B&O. Bekijk prijzen en modellen van deze luxueus en met pure materialen afgewerkte oortjes. Bang & Olufsen wordt niet voor niets de Rolls Royce van het geluid genoemd. Het is tot in de perfectie afgewerkt en heeft de allerbeste geluidskwaliteit.

Bekijk prijzen en promoties bij onderstaande aanbieders

Bang & Olufsen werd in 1927 opgericht in Denemarken en legt de focus op high-end audio en videoproducten voor consumenten. Dit merk staat enorm bekend voor zijn moderne en industriële design en voor zijn exclusiviteit. Doordat dit merk over het algemeen high-end en exclusievere producten op de markt brengt zijn deze gemiddeld een stuk duurder dan andere merken. Maar kwaliteit betaal je!

Bang & Olufsen BeoPlay E8 2.0

De Beoplay E8 2.0 zit boordevol hedendaagse moderne technologie voor de beste en meest optimale geluidskwaliteit die zorgt voor het Bang & Olufsen Signature Sound. Een geluidservaring waar uw oren elke keer opnieuw naar snakken. Deze oordopjes van Bang & Olufsen zijn een echte draadloze en draagbare oplossing, de cradle is afgewerkt in kwalitatief leder. Deze is voorzien om overal mee naar toe te gaan zodat je onderweg overal even kan bijladen. Dankzij de ingebouwde QI technologie kan je de oortjes zeer snel bijladen. De cradle is voorzien om de Beoplay E8 2.0 tot maar liefst 3 keer bij te laden. Wat je een totale speelduur van 16 uur geeft. Zo kan je als je een hele dag onderweg bent genieten van puur genot in je oren. Puurheid en luxe zo kan je de draadloze oordopje van Bang & Olufsen noemen. De cradle waarin je de oordopjes bewaard is afgewerkt in hoogwaardig leder en met geborsteld aluminium. Hoeveel kost de Beoplay E8 2.0 en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Bang Olufsen Beoplay E8 2.0
Bekijk prijzen en reviews voor de Bang & Olufsen BeoPlay E8 2.0 bij volgende webshops
 

Bang & Olufsen Beoplay E6

Dankzij een combinatie van fijn afgestemde akoestiek, design en ergonomie biedt de Beoplay E6 een rijk Bang & Olufsen Signature Sound met een zeer sterke bas. Je kan de algehele tuning aanpassen en het profiel van uw muziek afstemmen op uw activiteit via de Beoplay App. Door zijn comfortabele en veilige pasvorm is de Bang & Olufsen Beoplay E6 perfect voor dagelijks gebruik.
Hoe beter de pasvorm, hoe beter het geluid, hoe beter de bas. Omdat alle oren verschillend zijn, worden de Beoplay E6 geleverd met een keuze aan verschillende oorvinnen voor een meer ergonomische, veilige en aanpasbare pasvorm, waardoor ze de perfecte dagelijkse metgezel zijn voor actief gebruik of voor onderweg. De Beoplay E6 wordt geleverd met een oplaadfunctie die het mogelijk maakt om op te laden terwijl de oortelefoon in gebruik is. En met een afspeeltijd van maximaal 5 uur hoef je je muziek nooit meer te missen – waar je ook naar toe gaat. Voor eenvoudig en snel gebruik is in elk oortje een magneet ingebouwd. Dus als u de Beoplay E6 uit uw oren haalt, kunt u deze om uw nek dragen. Door op de magneten te klikken, worden de oordopjes automatisch uitgeschakeld. De in-line afstandsbediening van de Bang & Olufsen Beoplay E6 wordt ook geleverd met een ingebouwde microfoon waarmee u uw muziek en gesprekken kunt bedienen. Hoeveel kost de Beoplay E6
en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Bang & Olufsen Beoplay E6
Bekijk prijzen en reviews voor de Bang & Olufsen Beoplay E6 bij volgende webshops
 

Bang & Olufsen Beoplay H9i

Beoplay H9i hoofdtelefoon van Bang & Olufsen is bijgewerkt met een groot aantal nieuwe functies, waaronder de transparantiemodus, zodat u kunt afstemmen op omgevingsgeluiden en nabijheidssensoren voor automatisch afspelen/pauzeren wanneer u uw hoofdtelefoon aan of uit doet. De Beoplay H9i heeft een nog betere geluidskwaliteit met de verbeterde ANC-prestaties, verbeterde gesprekskwaliteit en een nieuwe baspoort die zorgt voor een diepere, krachtigere bas. Gepolijst, geborsteld aluminium, zacht lamsvel en echt rundleder staan garant voor absoluut comfort, luxe en stijl. Het elegante over-ear ontwerp omhult uw oor in puur comfort, zodat u de hele dag van uw muziek kan genieten – terwijl het zachte lamsvacht en het schuimkussen op de oorkussens ervoor zorgen dat u ze nooit meer uit wilt doen. Draadloze Bang & Olufsen Signature Sound is voorzien geavanceerde Active Noise Cancellation and Transparency Mode technologie. De Beoplay H9i is heel nauwkeurig afgesteld door de Bang & Olufsen geluidstechnici om een rijke, krachtige geluidservaring te leveren. Dankzij de geavanceerde actieve ruisonderdrukkingstechnologie kan u zich volledig onderdompelen in uw muziek of gewoon genieten van totale stilte. In de Transparantiemodus kunt u uw omgeving versterken, zodat u kan horen wat er om u heen gebeurt.
Met eenvoudige gebaren heen en weer, op en neer of in de buurt, kunt u alles direct vanuit de oorschelp bedienen. Als je een oproep wilt beantwoorden, van liedje wilt wisselen of het volume wilt verhogen, dan is het slechts een kwestie van een enkele aanraking – en omdat de aluminium plaat zowel mechanisch als gevoelig is, maakt het niet uit of je handschoenen draagt, werkt het altijd. Hoeveel kost de Beoplay H9i en waar vind je de beste prijs en kortingen? Bekijk dan onderstaande webshops. Daar vind je ook reviews en klantervaringen.

Bang & Olufsen Beoplay H9i
Bekijk prijzen en reviews voor de Bang & Olufsen Beoplay H9i bij volgende webshops