Apple Airpods

De AirPods van Apple zijn draadloze bleutooth oortjes met wat leuke extra functionaliteiten die exlcusief zijn voor de Apple gebruikers. Zo kan je met de AirPods 2 commando’s aan Siri geven zonder tege, je oortje te moeten tikken. Gewoonweg ‘Hé Siri’ is voldoende. Het leuke aan de Airpods is dat deze automatisch aangaan als je deze in je oren steekt.

Apple Airpods 2

De Apple Airpods 2 is een verbeterde versie dan zijn voorganger, de AirPods. Bluetooth oortje waarmee je tegen Siri kan praten. Waar je uren lang muziek mee kan beluisteren en lekker mee kan telefoneren. De AirPods 2 kan je kopen bij onderstaande webwinkels:

 

Batterijduur Airpods 2

De batterijduur van de Apple AirPods 2 is ongeveer een 5 tal uur, maar met een opgeladen oplaadcase kan je onderweg tot 24 uur lang muziek beluisteren of tot 18 uur kan telefoneren. Deze oplaadcase kan je kopen om te laden met lightning kabel of optioneel draadloos met een QI-lader.

Apple AirPods Pro

Apple bracht nieuwe AirPods uit, de Apple AirPods Pro met actieve geluidsonderdrukking!
De AirPods Pro beschikken over active noise cancelling, wat wil zeggen dat je zo goed als alle omgevingsgeluid kan wegfilteren. Zo luister je ongestoord naar je favoriete muziek en kan je volledig wegdromen. Samen met de geluidsonderdrukking bevatten de AirPods Pro de optie om er speciaal voor te zorgen dat je de omgevingsgeluiden zelfs beter kan horen, dit noemt men bij Apple de “transparantiemodus”. Zo wordt het omgevingsgeluid dus opgevangen én versterkt in je oren. Je kan makkelijk switchen tussen beide modi door even in het steeltje van je AirPods Pro te knijpen.

Waar Apple AirPods Pro kopen

Airpods Pro zijn beschikbaar en kan je kopen bij Coolblue, Mediamarkt, Vanden Borre en bij Bol. Ji kiest of je de Airpods Pro bij Mediamarkt, Vanden Borre of een andere webwinkel koopt. We raden je allesinds aan bij alle webshops eens te kijken om te zien waar er voorraad is.

Bekijk prijzen en promoties bij onderstaande aanbieders

 

Batterijduur AirPods Pro

Door de draadloze oplaadcase heb je meer dan 24 uur aan batterijduur in je broekzak zo kan je de hele dag gebruik kan maken van de AirPods Pro. Je kan je AirPods Pro 4,5uur gebruiken om muziek te beluisteren na één keer opladen. (Zelfs tot 5 uur als je de actieve ruisonderdrukking en transparantie-modus uitzet) Door het snellladen-systeem kan je zelfs al na 5 minuten laden tot 1 uur muziek beluisteren. Snel dus!
Telefoneren kan je met één laadbeurt tot 3,5 uur. Opladen kan je draadloos met een QI-lader of met een lightning connector.

Verschil Apple Airpods 2 en AirPods Pro

Wat is het nu het verschil tussen de “gewone” AirPods en de AirPods Pro. Opzich werken beide hetzelfde. Dat wil zeggen, dat het bluetooth oortjes zijn dat je ze kan besturen met Siri. Batterijduur tussen beide is best wel evenwaardig, er is op dat gebied weinig verschil. Er zijn twee opmerkelijke verschillen tussen beide:

  • Design: De AirPods Pro verschillen enorm van de gewone AirPods, maar dat is ook om beter aan te sluiten aan je oor, voor een betere geluidservaring
  • Actieve ruisonderdrukking: AirPods Pro beschikken over ruisonderdrukking, de gewone Airpods niet. Dat is in geluidservaring wel een heel groot verschil.